hepy besday amir hamzah :) Selasa, 6 Mac 2012 @ 2:22 PG

6/3/2012 
besday si budak gemuk ni :)
tepat kol 12 aku dah wish kat kau , siap aku wish kat fb kau lagi <3
then kau atr msg kat aku .
'sudikah awak , nur huda menjadi girlfriend saya' 
wahh -,-' sweet nya awak :D
btw awak dh tunggu kita lama kan :) 
thanks saya akan jaga awak , n saya tkkan buat peragai <3


amir hamzah sulaiman <3
hepy besdayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy .
hope kau bahagia lepas ni dgn aku okey mok :D
japg malam kita clbrate besday kau okey , to pon if tak hujan :')
aku rendu kau wey -,-'
ILOVEYOUUU 

                                                             AH CHONG CHONG