mana kawankawan aku dulu weyy :'( Jumaat, 2 Mac 2012 @ 5:28 PG

wey shira razak & fara natasya ♥ aku rendu korang doe , bila nak meet lagi ? rendu time kat sekolah :'( tapi kita sekarang dah tak mcm dulu , kita semua bz buat hal masing2 ♥ korang pon kerja :) elok lah nanti dah gaji jangan lupa aku okey . pet aku mintak maaf if aku buat slah okey , aku pon tkthu nak cakap apa. sebab ramai tnya aku wey huda kembar mana ? hmm :'( thanks okeyy buat kawan kau mcmmni . aku nk korang tgok gamba kita dulu2 time sekolah n hangout , lepak rawang semua ♥


 

ingat tak ni ? lepak rawang ♥
kita bertiga selalu bersama . susah nk dpt kawan cmni :'(



ni kat sekolah time jamuan :)
kita mmg suka bergambar ♥ aku rendu kau dulu weyyy .
aku nak kau dulu bukan sekarang :'(
nurul shahira binti razak ♥
asal kau berubah wey lepas abis sekolah ni .
thanks taw . btw aku sayang kau .


tengok ni gambar ni time hangout ♥
aku nak kita dulu weyyy :)
btw orang tknk kawan dgn aku buat apa aku nk terhenggeh2 kat orang kan :)
so redha -,-'
hope lepas ni kau dpt kawan yg boleh kawan dgn kau :)
bye ♥