ada kasih sayang baru :) Selasa, 27 Mac 2012 @ 6:43 PG
assalamualaikum , sory dah lama tak mengupdate blogg :) sebab bz sgt sgt . saya tahu korg semua rendu hudaa kankan <3 btw huda ada cerita baru tawtaw :) sebelum nak cerita huda rendu kawan kawan sekolah taw :( semua dh berpecah n buat haluan sendiri .

sebelum nak mula kan cerita , mula mula huda kenal kimy ni sbb huda pergi kl sorg2 , then membe dia kenal huda :) so jalan la sama2 dgn dorg . malam to si kimy ni ADD FACEBOOK huda , huda app la , then kitaorg kawan dkt 2bulan kot .

kawan punya kawan then dia kata agak2 bila kita boleh couple ? hahah :) tapi time to ex dia kata kat kimy kau sesuai la dgn MINAH REM , sbb kau MAT REM .. adoi -,-' tak boleh bla doe ;) sory to say , huda tak suka bergaduh  , kimy dah tkda pape dgn awak , so awak tk perlu la nk jeleous okeyyy :P

22/03/2012 kol 10 malam huda couple dgn kimy :) dia ni pemalu la doe , tapi dia sweet <3 iloveyoubiy , sekian lama huda single , then ketemu kembali dgn kasih sayang baru . wahwah ='= hope kita kekal la biy ok . muhammad hakimi bin hamirin <3 <3

malam minggu kita merempit kan :) best sgtsgt pergi merempit dgn biy naik moto rr biy to :) hahaha :D *jgn marah , lepak dataran , lepak bb (tgok maknyahhhh) cuncun kan biy . wekk :p sbtu nanti kita nk lepak bb lagi kan , thanks for everything biy ,


                               muhammad hakimi bin hamirin