facebook asal jadi sakai :( Ahad, 18 Disember 2011 @ 2:55 PG
semalam tangan kita gatal taw , si aika kata eh hudaa FACEBOOK skrg ada timeline (babi) yang aku pun apa lagi kan , tengok cantik gila babi , then aku buat lha , dah buat aduhhh -,- mak aku lagi cantik taw :) HAHA . sial je --, menyesal tahu tak aku buat benda kejadah ni :( hmm :( then aku update status tanya SAPA PANDAI DELETE TIMELINE ni ? then suma suruh LIKE DEVELOPER APP .. aku nak LIKE takleh sebab friend dah full -,-t then dia suruh DELETE FRIEND dgn UNLIKE page :'( 

saya taknak FACEBOOK ni lagi , then semalam jugak saya DEACTIVE acc tapi sehari je DEACTIVE sebab dorg kata nak elokkan balik cer DEACTIVE sehari .. aku dah buat tapi tak elok jugak :( dengar cerita 22 or 24 /12/2011 ni sume FACEBOOK akan jadi TIMELINE ni ? betul ke ? sumpah sakai gila kot , then jangan nk jadi sakai lagi lha wahai ADMIN FACEBOOK -,'

korang nak tengok tak FACEBOOK saya ? search : hudaa dawkinns :) mesti terkejut punya . sakai ohh sakai ==' hmm :'( saya cinta akan FACEBOOK lama :( hate FACEBOOK , sial puki . lancaiuuuuu -,-' now saya layan BLOGGER n TWITTER sahaja :) nanti FOLLOW FOLLOW taw sayang sekalian . HAHA :D