taktahu nk cakap apa lagi dengan kau n kau ..... Isnin, 17 Oktober 2011 @ 7:58 PG
knpe kau perlu tipu aku ???
aku ada buat kau skit hati ke ?
ada ke sume to ?
lepas kita couple balik hari to aku try tok berubah :(
aku manje dgn kau , aku layan kau , sentiasa disisi kau tp kau balas ni kat aku ?
apa lagi kau nk kat aku ??
kau tipu aku :( 
thanks for everythings syg :(
then kau senang2 je text aku "kita dah tkda pape
senang je kan :(
btw aku suka kau buat aku mcm ni .. hmm


#thanks capital A I