thanks ayien :) Rabu, 12 Oktober 2011 @ 7:58 PG

muhammad azrin bin abdul kamal :)
17tahun :)
stay shah alam .
sekolah vokasional seri iskandar :)
dulu dia ni lhaa yg aku benci . then sekarang aku heppy dgn dia .
walaupon dia ckp aku tk layak untuk dia :(
HAHA =='
dia lhaa yg teman TEXT aku semalam sampai kol 6 pagi tahu tak ??
jeles ? pg terjun lombong .
if lhaa aku couple balik nan kau ?
mungkin aku akan jaga kau sampai kau sembuh . tp ...
btw setiap hari kau ckp kat aku nurhudaa iloveyou . 
aww <3 suka nye suka nye .
thanks sebab teman aku ye biy :)


berputik semula kenangan bersama <3

p/s : syg thanks aq mntk maaf sgt2 dlu aq main kn prasaan kau .
skrg bru aq thu mcm prsaan ble di permain kn .aq akn jge kau smpai ble2 walau pn kau xsuka mkn ubt ayien syg huda <3