sumpah aku takleh nak buat apa sebab kau . Isnin, 10 Oktober 2011 @ 6:45 PG
capital A , sumpah demi allah weh apa yg kau ckp pagi tadi memang tak betol . aku takthu lhaa kenapa ramai sgt dengki dgn kita sampai org cerita buruk-2 pasal aku kat kau ? sumpah doe :( aku rasa cm nk bunuh diri je org kata aku cmto ? jatuh semua maruah aku taw ? kau ada pikir ? takpe lhaa if kau rasa aku ni JAHAT , JIJIK or pape . takpe kau dgn life kau aku dgn life aku :( tapi aku taknak kau tinggal kan aku . sebab 7 bulan aku couple dgn kau, aku bahagia dgn kau. family aku pon suka kau :( tpi kenapa sume terjadi kat aku ?? aku ada buat salah dkt orang ke ? if nk tahu memang mulut aku cm cipan sbb aku ni jenis FRIENDLY <3 tapi ... 


                                   thanks bie ..