very sad day ==' Sabtu, 8 Oktober 2011 @ 6:47 PG
semalam aku sedih sgt apabila online facebokk myboypreng :( tetibe ada gegirl atr babyboy . ohh no ==' balik to terus aku menangis sebab kenangan kan perkara itu .. then aku text boboi then dia ckp dia tga main DOTA . pfftt -,- dia tak pujuk aku pon :'( lastly , aku text aku ckp cmni :

aku : takpe lhaa weh , kau pg main DOTA .
dia : skty lhaa kau nk buat apa pon , skrg kau pg tenang kan diri dlu dah oke msg .
aku : aku nk kuar pg tenang kan diri .
dia : weh kau cmni doe. jgn buat mcm2.

tengok aku dah keluarr dr rumah pada jam kol 2 pagi baru nk pujuk aku . walaupon hati aku tengah sakit . then dia call . dia ckp mcm-2 ler , suruh aku balik . tahu pon . then dia terus kata dah lhaa jgn mcmni . sume-2 lha :') aku dah menangis cm org gle tahu tak . nak tgok tak gamba menangis aku ? jap ...



sempat lagi taw aku snap gambar :) btw gambar ni tak nampak sgt menangis sebab aku time ni baru pas basuh muka :) higgus sampai berair-air taw ='= aww geli <3  btw aku memang cepat menangis ...