cerita hari ini .. Sabtu, 22 Oktober 2011 @ 6:46 PG
wah penat gle hang hari ni (22.10.11) . btw thanks ZAFWAN HALUS pegi balik bawak aku pg kl . thanks doe :) btw thanks juga kepada adha cerita serupa keling . haha <3 aku gerak kol 2 ptg sampai je kl aku terus call beby aku (dea dayah) then makan kfc sebab clbrate besday mbe you , walaupon i tak kenal mbe you to <3
 btw kelakar doe kita tadi -,- pasal ex couple kita to .HAHA <3 btw iloveyoubeby :) then kol 3 my husband dtg bb . awww biy you sweet sgt dgn anje :) terharu lhaa biyy dresup you rempit gle dol <3 btw anje syg sgt kat biyyy . td ramai usha kita pelik kan , mana tak nye , bf rempit gf ... tak terkata . haha .manja ohh manja bf aku ni :) 24jam kita asik bersama kan biyy . i nk jumpe kawan kat pavi you tak kasik , then mbe i tgor i you msty tnya anje sapa to ? ye biyy i tak curang lhaa , jgn risau ye biyy :) iloveyoumuhdshafix ... nty kita hang lg ye biyy :) muah :* balik rumah malam doe :) mymum tak bising pon . haha , thanks zafwan :)

  iloveyou