hahaha kau mcm gle je . Jumaat, 21 Oktober 2011 @ 1:32 PG
haha wahai A I . aku dgn kau dah tkda pape kot , so takyah nk amik tahu pasal aku . hari to kau jugak ckp nan aku jangan tahu pasal aku . n kau suruh aku bahagia dgn org lain . now aku tga bahagia dgn org lain then kau tulis status bg nk rak .aku takda pon nk tulis pasal kau . diamdiam dh lhaa . aku tahu kau nk hepy kan ? so aku dah mls nk ckp pape lagi kau heppy lhaa dgn kengkawan kau . aku pon dah ada bf . then kau nk jeles pehal ? aku ada kacau hidup kau ? cukup lhaa weh , dulu aku dah sayang kau mcm org gle , then kau senang2 je atr msg .. now kita dah dah takda pape . jgn gangu aku ? pehh jantan jenis apa kau ni haa ? aku dgn family dah mengharap kau then kau buat cmni . lantak kau lhaa weh . aku mls nk pikir lagi . geram je ble nk teringat balik . sumpah menyesal je dpt bf cm kau .. hmm :(

p/s : memang susah tok aku melupakan kau . byk rintangan selama nie aku dengan kau :( . tapi kau sudah menjadi milik orang lain :D , takpee aku try tok melupakan kau k . mungkin selama nie aku cakap kat kau to , supaya kau bolehh lepaskan aku :) hope kau happy dengan new life kau k :D