amek lesen tadi . Sabtu, 19 Februari 2011 @ 4:27 PG
tadi amek lesen kat ps samyy .
dengan eykaa onlyy , winaa , sapa lg tah lupa plak .
wahh ! bangga gyle plak dpt lesen L .
mmg aku tak dok uma laa sbb dah dpt lesen kankan .
nanty aku nak bawak b aku laa .
alaa lupa plak . 
mana leh bawak orang kan ?
tunggu sebulan lesen P keluar .
memang aku pg KL laa nty kan .
sapa nak ikot ?
aku kat ps samyy jadi cam orang gyle tahu tak .
dah laa panas !
cube bg ekon sikit .
ni tak?
kena test bawak moto laa then kena jalan kaki plak .
ingat aku ni apa tah ?
grrrrrr ;p
pasto aku kena kan orang laa .
beshh doe :DD
ada bdk2 laki ni ushar2 aku tak puas haty plak if nak gaduh cakap laa .
HAHAHAHA =)
sebaik laa kau nsem tp aku tak terpikat pon sbb dah BF kan .
kang orang to marah plak .
HAHA :D gurau jea taw b .