8 bulan 23 hari :'( Selasa, 31 Januari 2012 @ 2:33 PG
sayanggg nya :( capital A I aku sayang sgtsgt kat kau :( tapi nk buat cmne kan ? tkpe aku redha :( if betul kita ada jodoh kita ketemu lagi :( kali ni kau msg aku , kau cakap ini kali terakhir kita couple :'( okeyy fine -,- mybe kau akan jumpe org yg lebih baik pada aku , aku ni jahat .. suka buat peragai :( okey aku paham , aku suka layan jantan walaupon aku layan membe2 aku je (: btw thanks taw jaga aku selama ni . aku harap kau jumpe awek yg sopan lagi baik okey :) aku nk tengok kau gembira . kes kau dgn aku berakhir sampai 31/01/2012 :) kita hanya mampu bertahan selama 8bulan 23hari :'( lastly aku nk cakap : aku sayang sangat kat kau :') mungkin ini kali terakhir ungkapan aku kt kau .. jaga diri okeyy .. jangan seksa kan diri kau .. 28jan kita last date kat pavillion :( ini la aku buat jadi kenangan :( sume ni gamba last date kita :(






AHMAD IZAUDDIN <3
hope kau bahagia :'(