awok awok cun tapi *** Ahad, 2 Oktober 2011 @ 7:29 PG
awok awok yang cun melecun to :) saya benci tengok awok sebab muka awok dah putih then pakai bedak punya lhaa tebal , mekup-2 lagi to <3 awww <3 cm lawa je kan ? dia kata " org tgok muka saya dpn tak lawa dlm fb lawa " awok nk tahu tak ? sume org cmto lhaa awok .. sume dlm fb kekadang to lawa jumpe dpn-2 huduh and dalam fb tak lawa tapi dpn-2 lawa . cm awok lhaa . dlm fb awok lawa gle ? dpn-2 ? ALLAH mak aii cm muka mak saya je . if nk tahu muka mak saya lagi lawa pada awak tawtaw :D jangan jeles beby :)


awww <3 awok dok sayang-2 sgt kat boypreng awok to , tapi sekejap couple sekejap break . waklu :) terbaik di dunia doe ? awok awok if nk tahu awok mmg tak sweet pon nan dia . hihi ==' awok jangan marah taw , bak kata org to " saya memang suka gangu RELATIONSHIP org pon ? kan kawan-2 <3 then awok break kata saya yg cer mcm-2 pasal awok ? why ? saya tak hinggin lhaa nk ganggu awok yg terlebih CUN dan HODOH to . haha :D


    #terasa terjun lombong ler <3 <3