sory biyy :'( Isnin, 12 September 2011 @ 7:41 PG


biyy :'( hunny mintak maaf lha if hunny banyak buat salah dgn kau biyy . maki hamun dgn kau . sebab aku dah takthu kenapa ? i'm so soryy :( aku sayang kan kau , aku cinta kan kau , tapi bagi aku masa untuk pikir nak terima kau semula oke , aku nak fokus belajar dulu .. yg dlm facebook ni , aku juz buat FAKE RELATIONSHIP je . so jangan nak jeles :) aku tahu kau sayang aku gile babih . FULL STOP :* tapi aku tak suka kau buat ex kau jadi org tengah aku (!) kenapa kau tak tnya je sume to kat aku ??? bak kata kau "aku baru nak naik kan" oke fine , kau nak tulis status pape kat facebook kau tulis lhaa biyy . aku tak kesah . 



i'm so sorry :'(