besday fiza gemok Jumaat, 23 September 2011 @ 4:24 PG
my jiran yg baik and my beby yg gemuk to . HAHA <3 tadi aku tak pegi sekolah then pukul 1 tadi gemuk ni text aku ajak clbrate besday dia kat RAWANG je . then aku cakap lha motor takda nak kaur . then kol 3 to dia suruh datang naik nan mak ecah . so aku ikot jela . sampai je rawang aku terus pegi beli kek kat KING'S . btw kek to tak sedap pon :p aku baru tahu hari ni besday kau beby :( soryy late skit . tapi yg aku suka aku tgok kau menyanyi lagu kat karoke tadi . aww <3 sedap sore kau . haha 



                         hepy besday gemuk