trial SPM sudah memanggil . Selasa, 16 Ogos 2011 @ 6:29 PG
aww <3 TRIAL spm sudah dekat woo . tapi aku tak prepair pape pon doe . tolong aku ? hmm :( kat sekolah pon belajar cmto-2 je . aku takot doe . tapi kan cer buat trial 2 minggu lps RAYA -.- baru puas sikit aku RAYA & duet RAYA . HAHA xD cm budak kecik-2 je kan nak duet RAYA . pape pon aku kena fokus untuk trial SPM , aku nak bukti kat mak aku yaang aku boleh buat . AMIN :D aku tknk kuar selagi aku tak study betol-2 taw . buka buku , buka facebook , ini wajib untuk aku . sambil study usha facebook ? oke tak syg ? mengamuk plak mak aku ni . HAHA . watlekk je ==' ohh hudaa syg kau to nk SPM so study lhaa .


 study ..