saya suka sgt awak wt cnmi . Selasa, 9 Ogos 2011 @ 2:50 PG
awak . saya suka dgn peragai awak . sbb awak saya deletmember-2 saya . soryy lhaa sapa yang jadi mangsa saya . thanks jugak pada korg slama ni layan aku sebagai membe saya oke .saya hargai sume to <3 awak amik jela kasot saya kat pet , saya malas nak pakai dah kasot to dah . sorry sayang-2 korg sekalian XD btw lepas ni takyah nk pjam barang org-2 oke . if dah buat taik .saya memang suka awak buat saya cmni .. ilike . jangan nak besar-2 kan cer kat satu kampong awak oke :) and tulis kat wall bagai . hmm :( thanks .