Jumaat, 22 Jun 2012 @ 5:09 PG
hai warga blogger ;) sekian lama tak mengupdate blog ni . sunyii je kankan -,- maklum lah skrg dh busy kerja kan . masing masing kerja ada yg belajar kan . kAkuRenduKawanAku ,

assalamualaikum , harini 22/06/2012 kan ? korang nk tahu tak ?
harini aku dengan kimy genab 3bulan couple doe -,- 
tak sangka dh 3bulan , rasa cm baru couple je kot :3
btw mcm2 rintangan aku lalu bersama kan .
dalam satu minggu ada je kita gaduh kan ? tapi kita still kuat kot ,
tapi sekarang kita bnyk bermanja manja kan :p 
sumpah tknk lepaskan kau dr tangan aku sendiri :)
cepat lah abis sekolah kita tunang ke ? 
*taksabarnakkawin*

pekerja kat tempat aku to kata : huda baik you tunang dulu ke ? sbb takot hakimy to ada girlfriend lain je , kang you melepas plak , susah kang , alolo nanti huda kawin ke tunang ke nanti huda panggil okey :) 



kami sweet .

kami bahagia .

nurhuda binti mior ismail muhammad hakimy bin hamirin